Hopp til hovedinnholdet

Last ned Altibox-appen og se TV hvor og når du vil

22. februar 2022
LKB-tips-triks-altibox-appen-hd (1)

Med Altibox-appen kan du se TV hvor og når du vil

Altibox-appen gir deg frihet til å se TV hvor du vil og når du vil. Bruker du nettbrett eller Apple TV på hytta? Eller har en smarttelefonen i lomma? Da er du sikret topp underholdning også utenfor hjemmet.

Med Altibox TV kan du nemlig nyte favorittene dine, helt uten tv-dekoderen. Appen kan lastes ned både på smarttelefoner, nettbrett og Apple TV, og lar deg til og med laste ned opptak og strømmefavoritter, slik at du kan se de helt uten tilgang til internett.

Last ned innhold

I utgangspunktet kreves nettilgang for å streame innhold. Men med Altibox-appen trenger du ikke nett for å se ditt innhold.

Hvordan fungerer så dette? La oss ta et eksempel: Du skal på hytta som ikke har internett. Løsningen: Jo, da laster du du rett og slett ned det innholdet du ønsker å se før du drar hjemmefra.

Dette er også praktisk når dere skal på ferie, camping eller på en lang biltur. Om barna i baksetet ønsker å se på Fantorangen på nettbrettet, da slipper du bruke en eneste megabit data. Du har jo allerede lastet ned mange episoder av barnas favoritter!

For flere nytte funksjoner og tips om hvordan å bruke Altibox-appen,