Hopp til hovedinnholdet

Fredrik Horn, Lofotkraft Bredbånd, Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no

Møt Fredrik i Lofotkraft Bredbånd

17. april 2023
Fredrik Horn, Lofotkraft Bredbånd, Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no

Navn: Fredrik Horn
Alder: 53
Bosted: Kabelvåg
Stilling: Nettverkskonsulent
Begynte i Lofotkraft Bredbånd: 2021

Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft Bredbånd?
Etter 18 år i samme jobb var jeg klar for nye utfordringer, og det var helt tilfeldig at det dukket opp en ledig jobb i Lofotkraft Bredbånd akkurat da. Jeg hadde samarbeidet mye med Lofotkraft Bredbånd i min forrige jobb, så jeg kjente folka her en del fra før.

Hva er kommentaren du oftest får når du sier at du jobber i Lofotkraft Bredbånd?
«Så da kan vi kontakte deg når vi har problemer med nettet?»

Lofotkraft Bredbånd ble startet i 2005, kan du sin noe om utviklingen siden da?
Den har vært eksplosiv, og det har vært arbeidet godt for å få bygd ut så mye fiber som vi har fått til til nå.

Lofotkraft Bredbånd eies av Lofoten seks kommuner, kan du si noen om samfunnsoppdraget?
Å sikre stabil og god tilgang til internett for flest mulig av våre innbyggere og bedrifter er viktig for å kunne opprettholde aktivitet i hele Lofoten.

Hva gjør det interessant å jobbe i Lofotkraft Bredbånd?
Gode kolleger og godt samarbeid. Varierte oppgaver og problemstillinger gjør at dagene flyr av gårde.

Lofotkraft Bredbånd har nå flere enn 8000 kunder i Lofoten. Hva tenker du om det?
Det er noe vi kan være stolte av. Det betyr samtidig at vi har mange kunder som vi må stå på for videre, for at de skal få opprettholdt gode tjenester og god stabilitet.

Hva bruker du internett til?
Det går stort sett i surfing og strømmetjenester. I tillegg benyttes nettet til diverse IoT-tjenester, f.eks lys- og låsstyring i hjemmet.

Partnerskapet med Altibox, betyr løpende produktutvikling for å utvide og forbedre opplevelsene for kundene. Hva er din favoritt Altibox-tjeneste/funksjon?
På privatmarkedet er en stabil og god internettjeneste min favoritt.
For bedriftsmarkedet er tjenesten Mobil Backup verdt å nevne. Den gir bedriften automatisk en alternativ vei til internett dersom fibernettet mot formodning skulle gå ned.

Hva er det morsomste med å jobbe i Lofotkraft Bredbånd?
Å stadig møte nye utfordringer i arbeidet, samt løse disse i samarbeid med mine gode kolleger.
Gode kolleger og godt samhold gjør at trivselen er stor.

Hva liker du å gjøre i Lofoten når du ikke er på jobb?Tilbringe tid med familien, enten inne eller ute. Være sammen med barnebarn. Spille fotball. Gå på tur eller fjelltur.

Ditt favorittsted i Lofoten – og hvorfor?
Hele Lofoten! Hvert sted har sin sjarm.

Din favorittmat fra Lofoten?
Boknafisk.

Hva er det beste med Lofoten?
Nærhet til hav og fjell

Les om resten av oss i Lofotkraft Bredbånd

Roger bygger boliger for folket med lynraskt nett fra Lofotkraft Bredbånd

Raskt internett må vi ha. Det går nesten ikke an å bygge boliger i dag uten å ha fiber, sier Roger Rasmussen i Bolig for folket. Han er daglig leder og en av to eiere av Bolig for Folket. Siden 2019 har de bygget flere boliger i Vågan.  Alle med lynraskt nett fra Lofotkraft Bredbånd/Altibox. […] Les mer her

Møt Fredrik i Lofotkraft Bredbånd

Navn: Fredrik Horn Alder: 53 Bosted: Kabelvåg Stilling: Nettverkskonsulent Begynte i Lofotkraft Bredbånd: 2021 Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft Bredbånd? Etter 18 år i samme jobb var jeg klar for nye utfordringer, og det var helt tilfeldig at det dukket opp en ledig jobb i Lofotkraft Bredbånd akkurat da. Jeg hadde samarbeidet mye […] Les mer her

Møt Ivan Josefsen

Ivan Josefsen Navn: Ivan Josefsen Alder: 36 enn så lenge Bosted: Sortland Stilling: Markedsansvarlig Begynte i Lofotkraft Bredbånd: Høsten 2022   Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft Bredbånd? Som en del av Altibox partnerskapet har vi i Lofotkraft Bredbånd AS (LKB) og Vesterålskraft Bredbånd AS (VKBB) lenge jobbet sammen, og da Lofotkraft kom inn […] Les mer her

Møt Espen Thorvaldsen

Møt daglig leder Espen Thorvaldsen 8000 kunder er imponerende. Målet er 10 000. – Espen Thorvaldsen, daglig Leder i Lofotkraft Bredbånd   Navn: Espen Thorvaldsen Alder: 63 Bosted: Svolvær Stilling: Daglig Leder Begynte i Lofotkraft Bredbånd: 2004 Hvorfor begynte du å arbeide i Lofotkraft Bredbånd? Konsernet Lofotkraft besluttet i 2004 å satse på bredbånd og da […] Les mer her