Nyheter

Slik ser du Champions League i høst

19. september 2018

UEFA Champions League er i gang og med Viasport-pakken hos Altibox kan du se de aller fleste kampene. Se kampoppsett og kanaloversikt for de neste rundene her.

Les mer

Endringer i TV 2s sportskanaler

19. september 2018

TV 2 har på kort varsel valgt å gjøre endringer i sine sportskanaler. Her får du en oversikt over endringene:

Les mer

Få med deg alt av «guilty pleasures»

7. september 2018

Høsten 2018 byr på mange interessante norske realityshows, talentkonkurranser og dokusåper – hva skal du se? Husk at du med nye Altibox TV har både programarkiv og opptaksfunksjon, hvilket betyr at du kan få med deg all den norske tv-virkeligheten!

Les mer

Altibox lanserer FilmFavoritter

4. september 2018

Altibox sitt rikholdige underholdningsunivers får nå et nytt medlem. På strømmetjenesten FilmFavoritter fra Viasat får du se store blockbustere, romantiske komedier, actionfilmer, familiefilmer, prisbelønnede mesterverk og mye annet – akkurat når det passer deg.

Les mer

Hvilken film vil du se i dag?

4. september 2018

Den nye strømmetjenesten FilmFavoritter har et tresifret antall filmer å velge blant, og for å gjøre det enklere for deg å finne et sted å starte, ønsker Altibox å komme med fem filmanbefalinger.

Les mer

Vi spanderer leiefilm

31. august 2018

I september spanderer vi hele tre leiefilmer på våre tv-kunder. Se hvilke her!

Les mer

Mayans MC, Skavlan og 71 graders 20-årsjubileum – slik blir tv-høsten

28. august 2018

Uansett om du foretrekker tradisjonell tv eller strømmetjenester, er det bare å forberede sofaen på at du kommer til å sitte der noen timer i høst. Utvalget av gode tv-serier er nemlig større enn noensinne! Hva skal du se?

Les mer

Sesongpremierer på HBO Nordic

10. august 2018

Nye sesonger av Ballers og Insecure er nå ute, og der er det mye å se frem til i høst. I tillegg er endelig andre halvdel av sesong fire av Fear the Walking Dead her!

Les mer

Mye bra på BBC i august

8. august 2018

BBC Earth og BBC Brit byr i august på både nye serier og nye sesonger av elskede programmer. Her får du alt fra dinosaur- og supermarked-forskning til ferske rapporter fra Louis Theroux sine interessante oppdagelsesreiser og spørreprogrammene QI og Pointless.

Les mer

Vil du forme fremtidens tele- og underholdningstjenester?

3. juli 2018

Da begynner du å få dårlig tid. Altibox utvikler dem nå – og vi trenger din hjelp.

Les mer