Hopp til hovedinnholdet

Ida Malnes, salgs- og markedskonsulent, Lofotkraft Bredbånd AS. Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no

Spar penger ved å kjøpe strømmetjenester gjennom Lofotkraft Bredbånd

15. november 2023
Ida Malnes, salgs- og markedskonsulent, Lofotkraft Bredbånd AS. Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no
Ida Malnes, salgs- og markedskonsulent, Lofotkraft Bredbånd AS. Foto: Tore Berntsen, Visualdays.no

Spar penger ved å kjøpe strømmetjenester gjennom Lofotkraft Bredbånd

I dag sitter vi hjemme hos en person noen allerede kanskje kjenner igjen, nemlig Ida Jenssen Malnes, salgs- og markedskonsulent i Lofotkraft Bredbånd.

Ida og samboeren Hugo, flyttet sommeren 2022 inn i nytt hus på Kreta i Kabelvåg. Når alt var klart til innflytting gjensto kun det viktigste; nemlig å få installert fiber. - Det sa seg selv at det måtte bli fiber fra Lofotkraft Bredbånd, humrer Hugo.

Siden Ida og samboeren sjeldent ser på lineær TV, bestemte de seg for å velge kun internett fra Lofotkraft Bredbånd. -Vi tenkte at vi heller bare kjøper de få strømmetjenestene vi trengte for å se de viktigste seriene, også bytter vi bare mellom tjenestene når det er opphold i seriene, sier Ida.

Etter som tiden gikk, og de fikk barn sammen har det blitt brukt mer tid hjemme i sofaen enn hva de har vært vant med, og dermed har det også blitt en del nye strømmetjenester. En kjapp telling på fingrene viser at de har ikke bare en, to eller tre, men hele fire strømmetjenester i dag. Prislappen de betaler per måned viser seg å være 1465,-

Hugo og Ella slapper gjerne av med litt TV-kos i sofakroken.
Hugo og Ella slapper gjerne av med litt TV-kos i sofakroken.

Hadde spart penger på å valgt TV-pakken

-Vi som mange andre har nok kjent på at økonomien er noe trangere nå enn det har vært, med økte renter og strømpriser. Vi bestemte oss for å ta noen grep og startet med å se på hva vi faktisk betaler for de ulike strømmetjenestene, forteller Hugo.

Samboerparet kan fortelle at de ble mildt sagt overrasket over å se at dersom de hadde valgt TV og internett fra Lofotkraft Bredbånd, hadde regnestykket vært lavere enn det de betaler i dag for internett og strømmetjenester hver for seg. Totalt kunne vi spart kr 236,- i måneden. Det utgjør jo over 2832,- kr i året.

-Det hadde blitt en flott julegave sier Hugo, eller en weekend på hotell, smiler Ida lurt.

-Dette viser jo bare hvor vanskelig det kan være å navigere i prisjungelen når det gjelder strømmetjenester og TV. Når ikke engang jeg som jobber med dette tok meg tid til å regne på besparelsene, så skjønner jeg at mange av kundene heller ikke tenker på det. Og nå som det nærmer seg jul, så kan det jo være fint å spare noen kroner som man heller kan bruke til noe annet fint, avslutter Ida.

Innhold og kanaler du kan velge på Altibox TV

Med Altibox TV har de fleste tv-pakkene 50 poeng inkludert, som kan brukes på valgfrie strømmetjenester og kanaler. Med noen få tastetrykk på Mine sider, kan man enkelt bytte ut og inn de ulike strømmetjenestene som Netflix, HBO MAX, Viaplay og TV2 Play – uten at dette koster noe ekstra. I tillegg til alle strømmetjenestene, så kan man også velge mellom hele 68 forskjellige kanaler, kjøpe flere poeng ved behov og lignende.

Norges raskeste

Siden 2005 har Lofotkraft Bredbånd bygget fibernett i Lofoten til nærmere 9000 kunder. Som lokal Altibox-partner tilbyr Lofotkraft Bredbånd Norges raskeste bredbånd og ifølge EPSI2023 en av Norges beste Tv-løsninger.