Hopp til hovedinnholdet

Visste du at Lofotkraft Bredbånd er størst i Lofoten som leverandør av internett til bedrifter?

3. mai 2022
LKB-1920x1080px-lkb-visste-du-at-lynraskt

Visste du at vi er størst i Lofoten som leverandør av internett til bedrifter?

Siden vi i 2005 ble etablert av Lofotkraft (nå Elmea), har vi bygd fiber infrastruktur i Lofoten. Internett via fiber er meget stabilt, og tilbys til høye hastigheter. Vi mener internett via fiber er den eneste fullgode internettløsningen for bedrifter, og Lofotkraft Bredbånd er i dag største leverandør med 700 internettleveranser i Lofoten.

Trygghet med en lokal leverandør

–Utviklingen har gått veldig fort. Internettlinjer med stor kapasitet sidestilles nå med infrastruktur som vann og strøm. Per i dag har vi levert fiberbredbånd til over 700 bedrifter i Lofoten, sier Trine Husjord, salg- og kundekonsulent i Lofotkraft Bredbånd. Trine har vært med fra starten og kjenner bransjen meget godt. Lofotkraft Bredbånd bruker også lokale firmaer til bygging og drift av fibernettet. Hun påpeker at bedriftskundene verdsetter at teknisk personell er tilgjengelig lokalt.

Utnytter maksimalt fordelene med skybasert lagring og programvare

Tilgang til fiberbredbånd overalt gjør det mulig å jobbe på helt andre måter. Bedriftens ansatte kan være lokalisert flere steder men samhandler via internett og nye programvareløsninger, og det oppleves nesten som å være i samme kontorlandskap. Mange tjenester er flyttet opp i skyen, men når nettet er kjapt og stabilt merker man ikke noen forskjell i responstid.

Altibox Bedrift Premium – gir høy internetthastighet, stabilitet og sikkerhet

–Vi tilbyr fiberbredbånd med hastighet tilpasset bedriftens behov. Vårt fiberbredbånd er skalerbart, og dersom bedriftens behov øker kan bedriften få mer kapasitet, forteller Husjord. Gjennom partnerskapet med Altibox tilbyr Lofotkraft Bredbånd teknologien som gir bedrifter solide, innovative og pålitelig tjenester. Stadig flere enheter på trådløst nett betinger god wifi-dekning, høyere internetthastighet og et stabilt nettverk.

Med Altibox Bedrift Premium får du et trådløst nettverk som leverer funksjonaliteten din bedrift trenger, samtidig som vi ivaretar sikkerheten i nettverket gjennom en utvidet sikkerhetspakke.